1.Az Egymásra Utalva Alapítvány küldetése, hogy az adományok ésszerű felhasználása mellett, olyan területen is segítse a társadalom tagjainak életét, amely nemcsak az egyszeri vagy átmeneti segélyezés szintjén történik, hanem az emberek kulturális, életének minőségét is emelik.

2. Ennek értelmében, támogatjuk lehetőségeinkhez mérten, azokat rendezvényeket illetve előadásokat, amelyek szellemi értékekkel gazdagítják mindenki életét.

3. Az Egymásra Utalva Alapítvány célkitűzései között szerepel, hogy az emberek megismerhessék az egészséges, erőszaknélküli táplálkozás előnyeit. Ugyanis, számos tudományos bizonyíték szól az mellett, hogy ha valaki a növényi eredetű táplálkozás mellett teszi le voksát, annak élettani hatása megmutatkozik, mind fizikai, mind mentális értelemben.

4. Küzdünk a rendelkezésünkre álló eszközeinkkel, hogy minél kevesebben használjanak kábító és mámorító szereket a világban. Hiszen, tudatmódosító hatással bírnak és megfosztják használóját, a józan ítélőképességétől.

5. Szeretnék elérni, hogy a társadalom tagjai, ne függjenek a szerencsejátékok által kínált hamis lehetőségektől. Hiszen az egyszerű, becsületes életvitel sokkal több boldogságot rejt magában.

6. Az Alapítványuk támogatja azokat a rendezvényeket, ahol a tiszta erkölcsös élet pontjait oktatják. Hiszen a hűségesség, megértés, együttérzés, bölcsesség minden boldog élet alapja.

7. Természetesen, a fenti pontokkal egyet nem értő személyeket, nem zárja ki az Egymásra Utalva Alapítvány a segélyakciókból. Hiszen toleránsak vagyunk azokkal szemben is, akik más életcélokkal, illetve, életstílussal rendelkeznek, amelyek nem csökkentik az ő fontosságukat a társadalom mindennapi életében.

Aki esetleg egyet ért az Egymásra Utalva Alapítvány szociális és kulturális, célkitűzéseivel és támogatná őket, kérjük, keressen minket bizalommal,