A pénzbeli felajánlásokat a 10400724-50526777-84901001 bankszámlára kérjünk utalni.

Ruha és játék adományok


Kizárólag használható jó minőségű ruhát és játékot tudunk elfogadni. Természetesen nem kell, hogy új legyen, de ne legyen kidobásra ítélt kellemetlen szagot árasztó. Ruhák esetében olyat adjunk másoknak, amit mi is felvennénk, csak esetleg kinőtték a gyerekek, vagy már nem tetszik stb. Kérjük, ezeket minden esetben mossuk ki. A játékok hiánytalan, működőképes állapotban legyenek, gondolunk itt a fej nélküli babák, vagy hiányzó kerekű autók mellőzésére illetve olyan társas játékokra amelyek komoly hiányosságok miatt gyakorlatilag használhatatlanok. Természetesen vannak olyan hiányosságok is amelyek nem befolyásolják nagy mértékben a játék használatát, illetve könnyen pótolhatóak, javíthatóak. Ilyenek például a bicikli aminek hiányzik a pedálja, vagy ruha nélküli babák illetve hiányos építő kockák, stb.

Élelmiszer adományok


Az élelmiszerek esetében az egyik legfontosabb elvárás az, hogy ne a szavatossági idő lejárta után, vagy előtte egy-két nappal adományozzuk, mivel biztosan beletelik egy pár napba mire el tudjuk juttatni a rászorulóknak. A legjobb ha olyan tartós élelmiszerekkel segítünk másokat, amik minden háztartásban elengedhetetlenek pl: liszt, cukor, rizs, konzervek stb. Péksüteményeket úgy tudunk elfogadni, ha előre leszervezve az átvétel után azonnal el tudjuk juttatni a szétosztó központokba, ahol kiértesítés után a rászorulók értejönnek. A hozzánk befolyt pénzadományokból tudjuk a leghatékonyabban végezni az élelmiszer kiosztását, mivel ilyenkor jó minőségű alapélelmiszerekből álló egységcsomagokat állítunk össze, melyeket egy szervezett akción belül sok családhoz tudunk eljuttatni.

Használati tárgyak


Ez a kategória elég sokrétű, de a tapasztalatunk szerint a rászorulók leginkább olyan meghibásodott vagy régi tönkrement háztartási gépeket szeretnének lecserélni, melyek használata elengedhetetlen a mindennapi élet során. Ide soroljuk például a mosógépet, hűtőszekrényt, tűzhelyet, porszívót stb. Természetesen itt is csak olyan gépekről beszélünk, amik lehetőleg még jó pár évig működőképesek lesznek. Bútor, és más nagyobb háztartási berendezés raktározására és mozgatására jelenleg korlátozottak a lehetőségeink, és ezek felajánlásánál mindig figyelembe kell venni a szállítási költségeket. Az ilyen esetek gyakoriságára való tekintettel, csak kivételes esetekben tudunk bútoradományokat fogadni.

Kérünk mindenkit, aki bármilyen felajánlást kíván tenni, egyeztessen velünk telefonon vagy e-mailben.
Előre is köszönjünk adományaikat!

Bankszámlaszám: 10400724-50526777-84901001 E-mail: segitenek@egymasrautalva.hu